تاکنون مقالات زیادی در مورد پیج رنک گوگل و ابزارهای گوگل و همچنین نحوه جستجو در سایت گوگل را برایتان گفتم .حال میخواهیم به موضوع جدید دیگری بپردازیم.
شاید یکی از سوالات شما این باشد که منبع درآمد گوگل ار کجاست؟ در این مطلب قصد داریم به طور خلاصه در مورد منبع درآمد شرکت گوگل صحبت کنیم.
تقریبا تمام درآمد گوگل از تبلیغات بدست می آید و بخش ناچیزی هم از فروش مجوز و دریافت حق اشتراک برای خدمات و قراردادهای دیگر به دست میآید.این تبلیغات شامل تبلیغات متنی و پیونددار، تصویری، ویدئویی، رادیویی، تلویزیونی و انواع دیگری میشوند که آگهیدهندگان برای آنها پول پرداخت میکنند، و گوگل به عنوان ناشر آگهی تمام آن را دریافت میکند یا به عنوان واسطهی نشر آگهی، بخشی از آن را برمیدارد و بقیه را به ناشر آگهی میپردازد.
درآمدهای غیرتبلیغاتی عمدتاً از فروش مجوز استفاده از نرمافزارهای گوگل یا دریافت حق اشتراک برای استفاده از خدمات گوگل مانند گوگل مینی(Google Mini) و گوگل سرچ اپلاینس(Google Search Appliance)، گوگل اپس(Google Apps)، نسخههای پولی گوگل ارث(Google Earth)، خدمات امنیتی و همچنین از گوگل چکاوت(Google Checkout) حاصل میشوند.
اما مقدار این درآمدها ناچیز است ، درآمد ناشی از تبلیغات ۹۷ درصد از درآمد سال ۲۰۰۹ و ۹۶ درصد از درآمد سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ را تشکیل داده است.
تبلیغات گوگل را به چند بخش اصلی میتوان تقسیم کرد:
۱- گوگل ادسنس برای جستجو: منظور، تبلیغات متنی در کنار نتایج جستجو است که بزرگترین منبع درآمد گوگل است.
۲- گوگل ادسنس برای محتوا: تبلیغات متنی، تصویری، ویدئویی و انواع دیگر که در وبگاههای خود گوگل مانند جیمیل (Gmail ) یا شبکهی گوگل و متناسب با محتوای آن صفحات قرار داده میشوند.
۳- گوگل ادسنس برای دامنهها و خوراکها : در این خدمتها، صاحبان دامنههای اینترنتی توسعهنیافته (که هیچ محتوایی در آنها وجود ندارد) و ناشران خوراکها (محتوای خبری معمولاً کوتاه و متنی که کاربران مشترک آن میشوند) میتوانند از آگهی درآمد کسب کنند.
۴- آگهیهای تلویزیونی گوگل : در این خدمت جدید، به آگهیدهندگان امکان داده میشود تا آگهیهای ویدئویی خود را برای پخش در شبکههای تلویزیونی دلخواه و به صورت دلخواه وارد کنند و میزان اثرگذاری آنها و سایر عوامل را با واسط وبیای که گوگل در اختیارشان میگذارد بسنجند.
درآمدهای غیرتبلیغاتی گوگل همانطور که ذکر شد بخشی کوچک است ولی در حال می باشد. این بخش شامل فروش حق استفاده از برخی نرمافزارها گوگل به خصوص گوگل مینی و گوگل سرچ اپلاینس ، گوگل اَپس ، نسخههای پولی گوگل ارث، خدمات پوستینی و همچنین نرمافزارهای بهرهوری و نرمافزارهای دیگر، و همچنین حقالعمل تراکنشهای مالیای که روی گوگل چکاوت انجام میشوند میشود.
منبع :http://investor.google.com
توس وب تضمین میکند مطابق با مفاد قرارداد رسمی که درابتدا, متناسب با نیاز مشتری تنظیم شده عمل نماید (تحویل به موقع – پشتیبانی پس از تحویل – رعایت استاندارد های جهانی)
پشتیبانی دارای محدودیت زمانی نبوده و ما پاسخگوی تمامی مشکلات و خطاهای احتمالی سایت شما هستیم.
طراحی اختصاصی توسط تیم حرفه ای و بدون استفاده از قالب های آماده و با رعایت استانداردهای جهانی وب
تیم توس وب تلاش کرده تا تمامی موارد امنیتی که مربوط به کدنویسی قالب ها بوده را رعایت کند.
بله – پس از طراحی فایل های آموزشی به صورت متنی یا ویدئویی در اختیار شما قرار می گیرد.
خیر، کارکردن با سایت بسیار آسان است، زیرا پنل تنظیمات و مدیریت سایت کاملاً فارسی بوده و آموزش کامل آن در اختیار مشتری قرار می گیرد.
توس وب از بروزترین تکنولوژی های مورد استفاده در وب از قبیل PHP,HTML5,CSS3,Java Script,Bootstrap استفاده می کند.
بله، قالب هایی که توسط توس وب طراحی می شوند منطبق با آخرین استانداردهای جهانی وب ( استاندارد کنسرسیوم جهانی وب = html css
استاندارد ECMA = استاندارد کدهای جاوا اسکریپت ) می باشد.
هزینه طراحی قالب وردپرس، بر اساس امکانات و نیاز های مشتری تعیین می گردد که در بخش تعرفه ها توضیح داده شده است.
پاسخ این سوال را می توان در چند جمله اینگونه بیان کرد :
پشتیبانی حرفه ای – طراحی متناسب با سلیقه و نیازهای مشتری – حجم کم کدنویسی پائین و سرعت لود بالا
با توجه به نوع وبسایت و امکانات آن بین ۲۵ تا ۶۰ روز متغیر می باشد.
توس وب یک سایت رسمی می باشد و همچنین دارای گواهی نامه های معتبر ( نماد اعتماد الکترونیک از مرکز توسعه و تجارت الکترونیک , نماد ساماندهی از وزارت ارشاد و درگاه پرداخت ایمن بانک ملت ) می باشد
خانواده توس وب
خوشحالیم که افتخار همراهی شما عزیران را داریم