051-38846027 021-44767960
09120248112 09367988112

ساختار‌های نوشته در وردپرس

ساختار‌های نوشته یا Post Formats ها یکی از قابلیت‌های وردپرس است که از نسخه ۳٫۱ تاکنون در بخش کناری صفحات ارسال مطلب در پیشخوان وردپرس قرار گرفته است. همانطور که از نامشان پیداست ساختار‌ها مشخص می‌کنند که یک نوشته وردپرسی (و یا هر نوع نوشته دیگر که از این قابلیت پشتیبانی کند) چه محتوایی در بر دارند: یک گالری تصویر، یک پیوند، یک تصویر، یک نقل‌قول، یک وضعیت، یک متن کوتاه، یک فایل تصویری یا صوتی و یا یک نوشته عادی. در ادامه به بررسی هر یک از این ساختارها می‌پردازیم.

ساختار‌های نوشته

شاید مهم‌ترین و اولین سوال شما این باشد که هر کدام از این ساختار‌های نوشته چه کاربردی دارند؟! خوب، اجازه بدهید توضیح دهیم!!

  • ساختار استاندارد: قابل استفاده برای تمامی نوشته‌ها است. اما بهتر است تنها برای نوشته‌های اصلی سایت که جز هیچ یک از دسته‌های زیر نیستند به کار گرفته شوند.
  • ساختار aside یا صحبت جداگانه: که معمولا پوسته‌های بسیار کمی از آن پشتیبانی می‌کنند برای ارسال نوشته‌هایی هستند که ارتباطی با موضوع اصلی وب‌سایت شما ندارند. به طور مثال اگر وب‌سایت شما حاوی مطالبی درباره طراحی وب است و حال می‌خواهید خبری در مورد وب‌سایتتان مثلا قطعی سایت در ساعات آینده درج کنید این ساختار نوشته بهترین ساختار برای استفاده است.
  • ساختار gallery یا گالری تصاویر: این ساختار برای ارسال نوشته‌هایی است که حاوی یک گالری و مجموعه از تصاویر هستند. بخاطر داشته باشید که وردپرس خود هیچ امکان خاصی برای درج گالری تصاویر در نوشته فراهم نمی‌آورد و بدین منظور باید از افزونه‌ای مناسب این کار استفاده کنید.
  • ساختار link یا پیوند: این ساختار برای ارسال نوشته‌هایی است که حاوی یک یا چند پیوند یا همان لینک به سایر وب‌سایت‌ها است.
  • ساختار quote یا نقل‌قول: این ساختار برای درج نوشته‌هایی به کار می‌روند که از فردی دیگر نقل‌قول شده و قصد دارید آن را عینا در نوشته‌تان درج کنید. به طور مثال اگر قصد دارید در وبلاگ شخصی‌تان سخنی از یک دانشمند بزرگ درج کنید استفاده از این ساختار (و همینطور گزینه نقل‌قول در ویرایشگر هنگام ارسال نوشته) بهترین انتخاب ممکن است.
  • ساختار status یا وضعیت: از این ساختار برای ارسال مطالبی شبیه به مطالب ارسالی در میکروبلاگ‌های اجتماعی مانند تویتر استفاده می‌شود.
  • ساختار video یا فایل تصویری: همانطور که از نام این ساختار پیداست از این ساختار می‌توان برای ارسال نوشته‌هایی که حاوی یک فایل تصویری هستند استفاده کرد. باز هم بخاطر داشته باشید که وردپرس هیچ قابلیت خاصی برای درج ویدئو در نوشته فراهم نمی‌آورد و برای این کار باید از افزونه‌های موجود استفاده کنید.
  • ساختار audio یا فایل صوتی: از این ساختار برای درج نوشته‌های حاوی فایل صوتی مانند فایل یک سخنرانی و یا فایل یک موسیقی استفاده می‌شود.
  • ساختار chat یا مکالمه: این ساختار نیز مشخصا برای درج نوشته‌هایی هستند که حاوی یک مکالمه بین دو شخص است.

افزودن پشتیبانی از ساختار‌ها به پوسته

برای آن که وردپرس متوجه شود که پوسته شما از قابلیت ساختار نوشته پشتیبانی می‌کند و مهم‌تر از آن، کدام ساختار‌های نوشته در پوسته شما قابل درج هستند باید دستور زیر را در فایل functions.php قالبتان درج کنید.

add_theme_support( 'post-formats', array( 'image', 'status' ) );

دستور فوق ابتدا به وردپرس می‌گوید که پوسته شما از ساختارهای نوشته پشتیبانی می‌کند سپس نوع دقیق ساختار‌های نوشته پشتیبانی شده را مشخص می‌سازد. فراموش نکنید که باید ساختار‌های مورد نظر خود را در آرایه‌ی تابع فوق درج کنید. (ساختار استاندارد نیازی به درج شدن در آرایه این تابع ندارد و در تمامی پوسته‌ها پشتیبانی می‌گردد)

نکته مهم: دستور فوق پشتیبانی از ساختار‌های نوشته را فقط به نوشته‌ها اضافه می‌کند و به هیچ نوع نوشته دیگر افزوده نمی‌شود. برای افزودن پشتیبانی از ساختار‌های نوشته به نوع نوشته‌های دلخواه باید از دستور زیر استفاده کنید. (در مورد نوع نوشته‌ها در جلسات بعد به طور کامل صحبت خواهیم کرد و راه‌های دیگری برای افزودن پشتیبانی از ساختار‌های نوشته به نوع نوشته‌های دلخواه معرفی خواهیم کرد)

add_post_type_support( 'page', 'post-formats' );

تعریف شیوه‌نامه‌ها و استایل‌های مجزا برای ساختار‌های نوشته

برای آنکه بتوانیم به هر ساختار نوشته استایل مجزایی بدهیم دو راه وجود دارد:

استفاده از تابع post_class(): برای استفاده از این تابع باید به تگ حاوی مطلبتان (تگ div, article و یا هر تگ دیگری که در پوسته شما استفاده شده است) این دستور را مانند زیر اضافه کنید.

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>

بدین ترتیب به تمامی مطالب شما یک خصیصه (Attribute) کلاس (class) داده می‌شود و شما می‌توانید از کلاس‌های داده‌شده به هر نوشته استفاده کنید. فراموش نکنید نام کلاس داده شده به مطالب دارای ساختار به صورت format-name است. به طور مثال کلاس‌های یک نوشته می‌تواند به صورت زیر باشد:

post post-4564 category-48 category-dancing logged-in format-audio

اما این روش معمولا قابلیت‌های محدودی را در اختیار طراح می‌گذارد و آن طور که باید و شاید به طراح اجازه افزودن عناصر بیشتر به هر ساختار نوشته را نمی‌دهد. به همین منظور طراحان حرفه‌ای قالبا از دستور زیر استفاده می‌کنند:

get_template_part( 'content', get_post_format() );

اگر با توابع وردپرس آشنایی داشته باشید می‌دانید که تابع get_template_part() برای فراخوانی (Include) فایل‌های دیگر پوسته به کار می‌رود. به طور مثال اگر تابع فوق را به صورت زیر بازنویسی کنیم:

get_template_part( 'content', 'sample' );

این تابع ابتدا تلاش می‌کند فایل content-sample.php را درون دستور فراخوانی (Include) کند و در صورت عدم وجود این فایل، فایل content.php را فراخوانی می‌کند. بنابرین به طور مثال اگر پوسته شما از ساختار‌های image,video,audio پشتیبانی کند باید دستوری که در ابتدای این بخش معرفی کردیم را در فایل single.php خود درج کرده و فایل‌های content.php (برای نوشته‌های دارای ساختار استاندارد) – content-image.php (برای نوشته‌های دارای ساختار تصویری) – content-video.php (برای نوشته‌های دارای ساختار ویدئو) – content-audio.php (برای نوشته‌های دارای ساختار صوتی) را نیز درون پوشه پوسته‌تان تعریف کنید. بدین ترتیب می‌توانید برای هر یک از آن‌ها عناصر دلخواه خودتان را پیاده سازی کنید.

این بود مبحث ساختار‌های نوشته وردپرس، در صورت داشتن هر گونه سوال می‌توانید از بخش نظرات همین نوشته اقدام کنید.

تا مقاله بعد…

اشتراک کذاری در :
به این مطلب امتیاز دهید :
1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (2 امتیاز: 4,00 از 5)
Loading...

انتخاب شرکت طراحی سایت

افزونه خبرنامه MailPoet Newsletters

سوالات متداول

توس وب تضمین میکند مطابق با مفاد قرارداد رسمی که درابتدا, متناسب با نیاز مشتری تنظیم شده عمل نماید (تحویل به موقع – پشتیبانی پس از تحویل – رعایت استاندارد های جهانی)

پشتیبانی دارای محدودیت زمانی نبوده و ما پاسخگوی تمامی مشکلات و خطاهای احتمالی سایت شما هستیم.

طراحی اختصاصی توسط تیم حرفه ای و بدون استفاده از قالب های آماده و با رعایت استانداردهای جهانی وب

تیم توس وب تلاش کرده تا تمامی موارد امنیتی که مربوط به کدنویسی قالب ها بوده را رعایت کند.

بله – پس از طراحی فایل های آموزشی به صورت متنی یا ویدئویی در اختیار شما قرار می گیرد.

خیر، کارکردن با سایت بسیار آسان است، زیرا پنل تنظیمات و مدیریت سایت کاملاً فارسی بوده و آموزش کامل آن در اختیار مشتری قرار می گیرد.

توس وب از بروزترین تکنولوژی های مورد استفاده در وب از قبیل PHP,HTML5,CSS3,Java Script,Bootstrap استفاده می کند.

بله، قالب هایی که توسط توس وب طراحی می شوند منطبق با آخرین استانداردهای جهانی وب ( استاندارد کنسرسیوم جهانی وب = html css
استاندارد ECMA = استاندارد کدهای جاوا اسکریپت ) می باشد.

هزینه طراحی قالب وردپرس، بر اساس امکانات و نیاز های مشتری تعیین می گردد که در بخش تعرفه ها توضیح داده شده است.

پاسخ این سوال را می توان در چند جمله اینگونه بیان کرد :

پشتیبانی حرفه ای – طراحی متناسب با سلیقه و نیازهای مشتری – حجم کم کدنویسی پائین و سرعت لود بالا

با توجه به نوع وبسایت و امکانات آن بین ۲۵ تا ۶۰ روز متغیر می باشد.

چرا به توس وب اعتماد کنیم ؟

توس وب یک سایت رسمی می باشد و همچنین دارای گواهی نامه های معتبر ( نماد اعتماد الکترونیک از مرکز توسعه و تجارت الکترونیک , نماد ساماندهی از وزارت ارشاد و درگاه پرداخت ایمن بانک ملت ) می باشد

ساماندهی
خانواده توس وب
خوشحالیم که افتخار همراهی شما عزیران را داریم